Novosti

Adhara centar za nutricionizam

Adhara centar za nutricionizam

Adhara centar pruža nutricionističke i fitoterapijske savjete (konzultacije, programe prehrani, edukacije), treninge iz terapijske yoge, seminare, radionice kuhanja, te terapijske tretmane i masaže koji holistički i individualno pristupaju zdravlju svakog pojedinca, a obuhvaćaju znanja iz medicine, ayurvedske medicine, nutricionizma i fitofarmacije. Centar izrađuje prilagođene programe prehrane kao pomoć u prirodnom mršavljenju ili kod zdravstvenih tegoba te organizira tečajeve i radionice kuhanja. Stručnjaci u centru provode tretmane za podizanje imuniteta, detoksikacijske tretmane i tretmane prilagođene zdravstvenim tegobama i bolestima.

Voditeljica centra, mr.sc. Irena Švenda, B. S. in Ayurveda, mag. nutricionizma., mag. ing. bioproc.inž., fitoterapeut, yoga terapeut, kroz dugi niz godina stjecala je znanja iz navedenih područja te ih sve objedinila u uslugama koje pruža Adhara centar. U projektu Da, možemo i mi! namijenjenom osposobljavanju osoba s invaliditetom Irena Švenda će organizirati i provoditi nastavu za modul Prehrana u programu Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje.

Image

Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje!

Osoba ste s invaliditetom i želja vam je učiti o ljekovitim biljkama i njihovoj primjeni? Htjeli biste savjetovati ljude o prehrani? Voljeli biste raditi u Wellnessu? Upišite besplatan program osposobljavanja za Wellness savjetnika za prehranu i ljekovito bilje. Upoznati ćete vrste ljekovitih biljaka i načine njihove uporabe, izrađivati ćete čajne mješavine i tinkture, naučiti ćete osnove kombiniranja hrane i izrade prilagođenih jelovnika…Program je prilagođen osobama s invaliditetom.

Image

Informacije

Projekt Da, možemo i mi! (UP.02.2.2.17) financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovih web stranica isključivo je odgovornost Ustanove za obrazovanje odraslih Galabanum.

eu am