Novosti

Holistički centar Luna sudjeluje u projektu

Holistički centar Luna sudjeluje u projektu

Održali smo projektni sastanak sa Zoranom Malinom, voditeljem Holističkog centra Luna i predavačem na Zdravstvenom učilištu Medical. Holistički centar Luna partner je u projektu Da, možemo i mi! nositelja Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum. Zoran Malin predstavio je rad centra Luna i masažne tehnike s kojima će se upoznati osobe s invaliditetom koje će pohađati program osposobljavanja za Wellness masera refleksnih zona stopala.

Holistički centar Luna pruža usluge masaže i u ponudi ima dvadesetak vrsta masaže, od klasične medicinske masaže, aroma masaže do masaže himalajskom soli, magnezijevim kloridom, hot stone masaže i zvučne masaže. Osim u Zagrebu, zadnjih šest godina Massage center Luna posluje i na dvije lokacije na Korčuli u sklopu Aminess hotelske grupacije: hotelima Aminess Port9 i Aminess Liburna.

U Zagrebu, Korčuli i Orebiću Holistički Centar Luna provodi terapiju zvukom izvodeći zvučne masaže i zvučne kupke. Zvučna masaža zasniva se na drevnoj istočnjačkoj mudrosti staroj 5000 godina. Ona se u centru Luna provodi pomoću pjevajućih tibetanskih posuda i kombinira se s ručnom masažom. Posuda emitira široki spektar tonova visoke frekvencije koji proizvode vibracije zvuka, a osim što čujemo, zvučne vibracije doživljavamo i fizički po tijelu. Ova masaža duboko nas relaksira i regenerira cijelo tijelo, a pritom se iz tijela izlučuju štetne tvari i poboljšava cirkulacija krvi i limfe. Zvučna kupka provodi se sviranjem gongova čiji zvuk ima jaku iscjeljujuću vibraciju i potiče obnavljanje stanica u tijelu. U gong tretmanima mogu sudjelovati apsolutno sve osobe, a tretmani se preporučuju i gluhonijemim osobama koje zvuk i vibraciju osjete tijelom.

Zoran Malin u sklopu projekta Da, možemo i mi! sudjeluje u edukaciji mentora i predavača osobama s invaliditetom za rad u wellnessu. U edukaciji se kroz provedbu radionica od strane stručnjaka za izradu općih kompetencija za rad s osobama s invaliditetom Gorana Tomaškovića i Tatjane Kopše, stručnjakinje za razvoj stručnih kompetencija usavršavanja mentora u wellnessu, stječu kompetencije za rad s osobama s invaliditetom. Radionice su usmjerene na razvoj andragoških vještina i spoznaju principa i metoda rada s osobama s invaliditetom u području wellnessa. Mentori i predavači uče o vrstama invaliditeta i pridruženim ograničenjima, načinima komunikacije i motivacije osoba s invaliditetom i svojoj ulozi mentora osobama s invaliditetom pri radu u wellnessu.

Informacije

Projekt Da, možemo i mi! (UP.02.2.2.17) financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovih web stranica isključivo je odgovornost Ustanove za obrazovanje odraslih Galabanum.

eu am