Wellness programi

2 programa obrazovanja

2 programa obrazovanja

Holistički pristup

Holistički pristup

Stručna praksa

Stručna praksa

Mogućnost zapošljavanja

Mogućnost zapošljavanja

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4

O programima

Galbanum team je u razvoju programa objedinio stručna znanja, tehnike i komplementarne terapije. Uz potporu Europskog socijalnog fonda razvili smo dva jedinstvena programa posebno namijenjena osobama s invaliditetom koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada: Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje, Wellness maser refleksnih zona stopala.

Radi se o suvremenim zanimanjima za koje postoji potreba na tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva koji se suočava s izazovima pronalaska kvalificirane radne snage za rad u svojim objektima. Ovi inovativni programi zanimanja razvijeni su s ciljem povećanja kompetencija i osposobljavanja polaznika za rad u području wellnessa.

Programi se provode u organizaciji Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum koja ima ulogu nositelja projekta, a razvijeni su u skladu s Hrvatskim Kvalifikacijskim Okvirom. Pohađanje programa omogućuje polaznicima odrađivanje praktične nastave kod vrhunskih poslodavaca u uvjetima prilagođenim osobama s invaliditetom. Projekt Da, možemo i mi! sufinancira se sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i pohađanje programa besplatno je za korisnike nezaposlene osobe s invaliditetom.

Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje!

Osoba ste s invaliditetom i želja vam je učiti o ljekovitim biljkama i njihovoj primjeni? Htjeli biste savjetovati ljude o prehrani? Voljeli biste raditi u Wellnessu? Upišite besplatan program osposobljavanja za Wellness savjetnika za prehranu i ljekovito bilje. Upoznati ćete vrste ljekovitih biljaka i načine njihove uporabe, izrađivati ćete čajne mješavine i tinkture, naučiti ćete osnove kombiniranja hrane i izrade prilagođenih jelovnika…Program je prilagođen osobama s invaliditetom.

Image

Wellness maser refleksnih zona stopala

Znate li da su na našim stopalima zastupljene točke svih organa i žlijezda u našem tijelu? Svaki dio našeg tijela ima odgovarajuću refleksnu točku na stopalu i pritiskom te točke postiže se balans u tijelu! Ukoliko biste voljeli masirati i naučiti više o refleksnoj masaži stopala upišite naš besplatan program osposobljavanja za Wellness masera refleksnih zona stopala. Kroz program ćete naučiti holističke tehnike masaže stopala kao ogledala cijelog tijela. Program je namijenjen nezaposlenim osobama s invaliditetom.

Image

Opis programa zanimanja

Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje

Kroz program Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje polaznici će pohađati predavanja i imati vježbe iz sljedećih modula: Anatomija i fiziologija probavnog sustava, Wellness filozofija, Psihologija komunikacije, Prehrana, Ljekovito bilje.

Polaznici će učiti o funkcijama probavnog sustava, načinima prehrane i izradi jelovnika prilagođenih zdravstvenim tegobama, upoznati će se s vrstama i načinima uporabe ljekovitog bilja te će uz vježbe s mentorom i uz samostalan rad naučiti izraditi razne prirodne pripravke od ljekovitog bilja (biljne ekstrakte, tinkture..). Pohađanje programa prilagođeno je osobama s invaliditetom, teorijski dio programa moguće je odraditi online, dok će se praksa odrađivati uz mentora u prostorima Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum te kod partnera koji posluju u wellness sektoru.

Predviđeno trajanje programa je 140 sati.

Program Wellness savjetnik za prehranu i ljekovito bilje polaznici će moći pratiti i on line putem Interneta. Za više informacija obratite nam se putem kontakt forme...

Wellness maser refleksnih zona stopala

Program Wellness maser refleksnih zona stopala sastoji se od modula: Anatomija i fiziologija probavnog sustava, Wellness filozofija, Psihologija komunikacije, Masaža refleksnih zona stopala.

Polaznici će osim o funkcioniranju probavnog sustava, steći i znanja o filozofiji wellnessa i načinima i vrstama komunikacije u klijentima. Steći će teorijska i praktična znanja o masaži s naglaskom na refleksne zone stopala. Predviđene su vježbe uz mentore i samostalan rad polaznika. Pohađanje programa prilagođeno je osobama s invaliditetom, teorijski dio programa moguće je odraditi online, dok će se praksa odrađivati uz mentora u prostorima Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum te kod partnera koji posluju u wellness sektoru.

Predviđeno trajanje programa je 140 sati.

Po završetku programa polaznici će steći osnovna teorijska i praktična znanja koja im omogućuju zapošljavanje u wellness i turističkom sektoru.

PREDAVAČI PROGRAMA

Lidija Delić, mag.oec.

Lidija Delić, mag.oec.

Stručnjak za aromaterapiju i refleksoterapiju...

Pročitaj više...
Mr. sc. Irena Švenda

Mr. sc. Irena Švenda

Stručnjak za prehranu i nutricionizam...

Pročitaj više...
Dr. sc. Stribor Marković, mag.pharm

Dr. sc. Stribor Marković, mag.pharm

Stručnjak za ljekovito bilje i fitoaromaterapiju...

Pročitaj više...

Zašto odabrati karijeru u wellness industriji

 • Kontinuirani rast i razvoj wellness industrije na globalnom nivou
 • Profesionalizam industrije
 • Raznolikost ponude
 • Mogućnost ostvarenja vaših snova u luksuznom  i pozitivnom okruženju
 • Fleksibilni rad unutar vase karijere
 • Ogroman potencijal hijerarhijskog napredovanja

Uvjeti upisa

Za besplatnu edukaciju mogu se prijaviti osobe koje ispunjavaju sljedeće kriterije:

Nezaposlene osobe s invaliditetom (bilo koji postotak invalidnosti)

Za dokaz navedenoj skupini sudionici koji žele sudjelovati moraju dostaviti sljedeće dokumente:

 • Potvrda o vođenju u evidenciji HZZ-a ili potvrda o radnopravnom statusu s
  HZMO-a.
 • Nalaz/mišljenje/rješenje relevantnog tijela koje dokazuje vrstu ili stupanj ili
  postotak oštećenja

 
Napomena: Nezaposlene osobe su osobe koje su registrirane u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Za sudjelovanje u programima osposobljavanja potrebno je proći i radionice jačanja socijalnih vještina...

Osoba treba biti nezaposlena u trenutku ulaska u projekt. Datum ulaska u projekt smatra se prvi dan aktivnosti.

Za više informacija o uvjetima i upisima kontaktirajte nas putem web forme.

Predbilježbe
Primamo predbilježbe za sudjelovanje u projektu. Ispunjavanjem prijave dobit ćete sve informacije i upute vezane za projekt i edukaciju.

Kontakt za više informacija:

Informacije

Projekt Da, možemo i mi! (UP.02.2.2.17) financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovih web stranica isključivo je odgovornost Ustanove za obrazovanje odraslih Galabanum.

eu am